Domov Novice 6 preprostih orodij za lažje delo z emaili

6 preprostih orodij za lažje delo z emaili

gmail_logoPrebiranje elektronske pošte nam vzame kar veliko časa, po nekaterih raziskavah kar okrog 10% delovnega časa. Če nimamo dobro organiziranega nabiralnika se kmalu pojavi pravi kaos, še posebej po kakšnem daljšem oddihu oz. dopustu. Seveda si lahko delo olajšate tudi sami. Najpomembnejša koraka sta zmanjšate količino prejetih emailov (odjavite se od vseh nepotrebnih newsletterjev, ki jih nikoli ne preberete) in ločitev poslovnega in osebnega email naslova.

Za ostalo pa vam predstavljamo 6 orodij, ki vam bodo zelo olajšali delo z e pošto.

1. AwayFind

Pričakujete pomemben email? Potem ste verjetno priklenjeni za računalnikom in čakate na ta mail. AwayFind vam omogoča, da ste o pomembem emailu obveščeni preko telefona, SMS-a, po MSN-ju,...

awayfind

 

2. Boomerang

Boomerang doda gumb Gmail ali pa Outlook računu, ki vam omogoča avtomatsko zakasnjeno pošiljanje emailov. Prav tako vas opomni, da odgovorite na pomemba sporočila. Polna storitev je brezplačna za 30-dnevni preiskus, brezplačna pa vam omogoča urejanje samo 10ih sporočil na mesec.

boomerang

 

3. Otherinbox's Organizer

Otherinbox's Organizer povežete z vašim Gmail ali pa Yahoo računom in vam omogoča, da se vaša sporočila avtomatsko filtrirajo v mape (kot so npr.: nakupovanje, finance, novice, sporočila o naročilih,...).

otherinbox

 

4. PowerInbox

Skoraj nemogoče je spremljati obvestila za spletne aplikacije kot so Facebook, Google+ in pa Twitter, brez da bi obiskali to aplikacijo. PowerInbox pa implementira samo interakcijo spletne strani v email, tako da si boste lahko ogledali Facebook komentarje in fotografije kar znotraj emaila.

powerinbox

 

5. Rapportive

Gmailov dodatek Rapportive doda kontaktne podatke vaših prijateljev kar v vaš poštni nabiralnik. Prikaže lahko njihovo profilno sliko, poklic, prikaže pa tudi njihove zadnje objave na socialnih omrežjih (Facebook, Google+, Twitter).

rapportive

 

6. ToutApp

Če pošiljate veliko podobnih emailov vam dodatek za Yahoo in Gmail ToutApp prihrani veliko časa. Z njim enostavno izdelujete in shranjujete predloge, katere potem z enim klikom vnesete v urejevalnik.

toutapp
 

<< Nazaj

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

Predstavitev bloga

V naših novicah bodo predstavljene najbolj zanimive novice iz sveta računalništva in interneta. Če si pa želite ogledati marketinške ter podjetniške nasvete in zanimivost pa obiščite portal eNasveti.com.

Želite več informacij?
Pošljite povpraševanje ali nas pokličite na: 068 164 341
 
 
 
 
 
 
 

Kontakt

Informacije: 068 164 341
Tajništvo: 0599 699 07
Informacije: info@modraideja.com
Podpora: podpora@modraideja.com
Dizajni (predloge) spletnih strani
© Modra Ideja d.o.o. • info: 068 164 341 • info@modraideja.comPravno obvestiloPogoji poslovanja Zemljevid spletne strani