Domov Novice Nov dizajn socialnega omrežja Google+

Nov dizajn socialnega omrežja Google+

google-plus-logo-150
Google je v sredo napovedal, da bodo prenovili izgled in funkcionalnost socialnega omrežja Google+. Novosti bodo omogočile uporabnikom, da bodo lažje in hitreje ustvarili in si personalizirali dodatke na tem omrežju.

V podjetju so naznaniliv številne nove izboljšave, ki jih bodo omogočili v naslednjih nekaj dneh. Posodobili bodo personalizacijo dodatkov in navigacijskega menija, profilna stran bo bolj fleksibilna, slike boste od sedaj naprej lahko lažje dodajali. Predstavili so še "Explore page", kjer si lahko ogledate zanimivosti in trende, ki so trenutno popularni na omrežju.

Pri Google-u so še naznanili, da je sedaj na omrežju Google+ že več kot 170 milijonov uporabnikov.

Google+ bo sedaj ponujal profil, ki bo imel večjo profilno sliko (kot so naredili pri Facebook-u) in nov klepetalnik, ki bo sliko osebe, s katero klepetate postavil na sredino ekrana. Še ena pomembna novost je t.i. "Ribbon" ali trak. Namesto statičnih ikon na vrhu strani je sedaj na levi strani nov trak. Na njem lahko premikate, urejate in skrijete določene dodatke.

Če vaše podjetje še nima profilov na socialnih omrežjih, si lahko ogledate našo ponudbo izdelave profilov na socialnih omrežjih.

Vir: Mashable.com


<< Nazaj

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

Predstavitev bloga

V naših novicah bodo predstavljene najbolj zanimive novice iz sveta računalništva in interneta. Če si pa želite ogledati marketinške ter podjetniške nasvete in zanimivost pa obiščite portal eNasveti.com.

Želite več informacij?
Pošljite povpraševanje ali nas pokličite na: 068 164 341
 
 
 
 
 
 
 

Kontakt

Informacije: 068 164 341
Tajništvo: 0599 699 07
Informacije: info@modraideja.com
Podpora: podpora@modraideja.com
Dizajni (predloge) spletnih strani
© Modra Ideja d.o.o. • info: 068 164 341 • info@modraideja.comPravno obvestiloPogoji poslovanja Zemljevid spletne strani