Domov Novice Švicarski nož z 1TB USB ključem

Švicarski nož z 1TB USB ključem

svicarski-noz-usb-kljucPodjetje Victorinox je najavilo prodajo priljubljenega švicarskega vojaškega noža, ki izstopa po USB ključu s kar 1TB prostora.

Pri Victorinox sicer že dolgo časa prodajajo nože s USB ključem, vendar je pa ta res nekaj posebnega. Povezuje se preko eSATA II/III in USB 2.0/3.0, ima enobarvni grafični prikaz, ki prikazuje kaj je na ključu, podpira pa tudi 256 AES enkripcijo.

Hitrost branja 220 MB/s, hitrost pisanja pa 15 MB/s, kupiti se pa bo dalo od 64GB pa vse do 1TB. Seveda, tako kot vsi švicarski noži ima ta tudi vse osnovne komponente: nož, škarje, pilico, izvijače, LED lučko in še mnogo več. Nož bo prišel v prodajo aprila letos, cena pa zaenkrat še ni znana.

Vir: mashable.com


<< Nazaj

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

Predstavitev bloga

V naših novicah bodo predstavljene najbolj zanimive novice iz sveta računalništva in interneta. Če si pa želite ogledati marketinške ter podjetniške nasvete in zanimivost pa obiščite portal eNasveti.com.

Želite več informacij?
Pošljite povpraševanje ali nas pokličite na: 068 164 341
 
 
 
 
 
 
 

Kontakt

Informacije: 068 164 341
Tajništvo: 0599 699 07
Informacije: info@modraideja.com
Podpora: podpora@modraideja.com
Dizajni (predloge) spletnih strani
© Modra Ideja d.o.o. • info: 068 164 341 • info@modraideja.comPravno obvestiloPogoji poslovanja Zemljevid spletne strani